وبلاگ

خواص رب انار و نحوه ی تهیه آن

خواص رب انار و نحوه ی تهیه آن

خواص رب انار و نحوه ی تهیه آن

بسیاری از ما از رب انار به عنوان چاشنی غذاهای خود استفاده می کنیم و هرساله در فصل انار ، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار ، رب انار تهیه می کنیم.

رب انار اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.

خواص فراوانی برای بدن دارد زیرا هنگام تهیه رب انار ، پلی فنول و اسید الایژیک آن در اثر حرارت از بین نمی رود و تنها ویتامین C آن کاهش پیدا خواهد کرد.

در ادامه این بخش از خواص و مضرات مصرف رب انار را آورده ایم.

خواص رب انار

طبع رب انار

طبع رب انار شیرین:

انار شیرین طبع سرد و مایل به اعتدال دارد و خواص درمانی کمتری نسبت به انار ترش و ملس دارد. رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون مفید می باشد.

طبع رب انار ملس:

رب انار ملس طبع سرد و تر و نزدیک به اعتدال دارد و به علت طعم خاص آن پرطرفدارمی باشد. خواص درمانی انار ملس (ترش و شیرین) بیشتراز انار شیرین است و این رب انار برتی کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون پر فایده می باشد.

طبع رب انار ترش:

انار ترش طبع سرد و تر دارد. از این رب انار می توان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری و بیشتر شدن اشتهای خانم باردار کمک گرفت اما مصرف زیاد آن موجب ابتلا به یبوست خواهد شد.

خواص رب انار 

  • رب انار بیشتر از چیزی که فکر می کنید مفید است.

انار به طور کلی دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان می باشد و دارای ویتامین های گروه ب نیز هست.

  • رب انار به دلیل داشتن ویتامین ث و آنتی اکسیدان به شدت برای سیستم ایمنی بدن مفید است.
  • هنگام هضم غذا ، فرایندی به نام اکسیداسیون اتفاق می افتد که در آن مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد تشکیل می شوند.

رادیکال های آزاد موادی هستند که می توانند منجر به آسیب بافتی شوند و ممکن است باعث بیماری هایی مانند بیماری های قلبی و یا سرطان شوند.

همچنین می توانید رادیکال های آزاد را از آلاینده های محیطی مانند دود و پرتوها جذب بدن کنید.

آنتی اکسیدان ها به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند تا سلول ها را در

برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت کنند.

  • از جمله مزایای رب انار باید به این مورد اشاره کرد که برای افرادی که دارای فشار خون بالا هستند رب انار دارای خواص بسیاری است و برای آنها مفید است چون اینگونه افراد می توانند با خوردن رب انار ترش فشار خون خودشان را کنترل کنند.
  • این رب به دلیل وجود پلی فنول و اسید اولایژیک موجب کاهش کلسترول بد خون شده و از رسوب چربی در عروق جلوگیری می کند.
  • به خاطر داشتن ویتامین A ،E ، C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود و بدن را در مقابل انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان ها (سرطان سینه و پروستات ) محافظت می‌کند.
  • رب انار دارای ویتامین های گروه B است از جمله B1 ، B3 ، B5 و B6.
  • ویتامین B1 یا تیامین در تولید کردن انرژی به بدن افراد کمک می کند و از سمت دیگر آنزیمی از بدن را که به عضلات بدن، سیستم قلبی عروقی و سیستم عصبی بدن کمک می کند نیز تقویت می کند .
  • یکی از بهترین راه های درمان کبد چرب رب انار است زیرا رب انار به پاگسازی و سم زدایی کبد کمک می کند.
  • مصرف روزانه رب انار به صورت ناشتا به لاغر شدن بدن کمک می کند.
  • اگر در دوران بارداری رب انار مصرف کنید می توانید اشتهای خودتان را افزایش بدهید.
  • مصرف رب انار در بارداری در رشد جنین بسیار مفید است.
  • از طرف دیگر می توانید برای کاهش حالت تهوع خود در دوران باردری از رب انار استفاده کنید.
  • یکی دیگر از خواص درمانی رب انار درمان آفت و جوش های ریز دهان می باشد.

برای این کار رب انار ترش را روی موضع قرار دهید .

  • برای درمان زخم داخل بینی و از بین بردن عفونتهای سرما خوردگی مقداری رب انار را با عسل ترکیب کرده و مصرف کنید.
  • امکان کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر توسط رب انار بسیاز زیاد است.

برخی اعتقاد دارند که آنتی اکسیدان‌ های موجود در انار و غلظت بالای آن‌ ها باعث جلوگیری از پیشرفت بیماری آلزایمر و محافظت از حافظه می‌شود.

رب انار

بسیاری از ما از رب انار به عنوان چاشنی غذاهای خود استفاده می کنیم.

هرساله در فصل انار ، با جوشاندن و غلیظ کردن آب انار ، رب انار تهیه می کنیم.

رب انار اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد ، خواص فراوانی برای بدن دارد.

جهت خرید رب انار طبیعی کلیک کنید 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *